Privacy en cookies

Privacy en Cookie Statement 

Van Ekeris Tweewielers neemt de beveiliging van persoonsgegevens serieus. Van Ekeris Tweewielers heeft deze Privacy en Cookie Statement opgesteld om je te informeren over de waarborgen van Van Ekeris Tweewielers bij de verwerking van persoonsgegevens.

Verwerking persoonsgegevens door Van Ekeris Tweewielers

Van Ekeris Tweewielers kan persoonsgegevens over jou verwerken doordat je (persoonlijk danwel via een bedrijf) diensten en/of producten van Van Ekeris Tweewielers bestelt en/of omdat je deze gegevens zelf verstrekt. Van Ekeris Tweewielers kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Contactgegevens: Van Ekeris Tweewielers gebruikt jouw naam, bedrijfs- en contactgegevens, zoals adres, telefoonnummer en e-mailadres, om met je te communiceren over de uitvoering van de overeengekomen dienstverlening en de levering van producten.
    Indien je daarvoor expliciete toestemming hebt gegeven, voegt Van Ekeris Tweewielers de contactgegevens toe aan de lijst van abonnees van de nieuwsbrief van Van Ekeris Tweewielers. In de nieuwsbrief zijn relevante artikelen opgenomen, informatie over diensten en/of producten van Van Ekeris Tweewielers en aanverwante zaken. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.
  • Bezoekersgegevens: op de website van Van Ekeris Tweewielers (hierna aangeduid als: de website) worden de bezoekgegevens [waaronder jouw IP-adres] bijgehouden. Kijk onder het kopje Cookie van dit document voor meer informatie over het gebruik van persoonsgegevens op de website. 
  • Betaalgegevens: Van Ekeris Tweewielers gebruikt jouw betaalgegevens, zoals bankrekeningnummer [en creditcardgegevens], voor het verwerken van betalingen in het kader van een overeenkomst.

Delen met derden

Van Ekeris Tweewielers kan voor de volgende doelen persoonsgegevens delen met derden: 

  • Dienstverleners: Van Ekeris Tweewielers deelt de persoonsgegevens met de ingeschakelde dienstverleners om hun werkzaamheden voor Van Ekeris Tweewielers correct en efficiënt te kunnen uitvoeren. Deze bedrijven kunnen in Nederland, in Europa maar ook buiten Europa gevestigd zijn. Met bedrijven die in opdracht jouw gegevens verwerken, sluit Van Ekeris Tweewielers een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Van Ekeris Tweewielers blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Ten slotte verstrekt Van Ekeris Tweewielers jouw persoonsgegevens aan andere derden, uitsluitend na jouw nadrukkelijke toestemming.
  • Overheidsinstanties: Op verzoek van overheidsinstanties zal Van Ekeris Tweewielers de persoonsgegevens verstrekken, indien dit verplicht is op grond van relevante wet- en regelgeving.

Cookies

Van Ekeris Tweewielers maakt bij het aanbieden van diensten en producten op de website gebruik van diverse soorten cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat, bij bezoek aan de website, wordt geplaatst op de harde schijf van jouw computer. Een cookie bevat gegevens, zodat je als bezoeker kan worden herkend, telkens als je de website bezoekt. 

Je kunt in je internetbrowser cookies altijd buiten werking stellen, zonder dat dit vergaande gevolgen heeft voor het gebruik van de website. Het gevolg kan dan echter wel zijn dat bepaalde onderdelen van de website minder of niet meer toegankelijk voor je zijn. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

De volgende cookies worden gebruikt op de website:

  • Van Ekeris Tweewielers maakt gebruik van functionele cookies die de benodigd zijn voor een goede werking van de website.
  • Van Ekeris Tweewielers maakt onder meer gebruik van cookies voor webanalyse-service (zoals Google Analytics). Via deze cookies krijgt Van Ekeris Tweewielers inzage in het bezoek aan de Website door informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kan Van Ekeris Tweewielers de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van de Websitebezoekers. Lees hier over het privacy beleid van Google: https://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/ en over het specifieke privacy beleid van Google Analytics: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=nl

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De verkregen informatie wordt met inbegrip van het IP-adres overgebracht naar en door Google opgeslagen op diens servers in de Verenigde Staten. Google kan deze informatie aan derden verstrekken indien Google daartoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden informatie namens Google verwerken. Van Ekeris Tweewielers heeft hier geen invloed op. Van Ekeris Tweewielers heeft Google geen toestemming gegeven om de via Van Ekeris Tweewielers verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Ministerie van Handel van de Verenigde Staten. Dit programma houdt in dat een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens wordt gewaarborgd door Google.

  • Ten slotte zijn op de website cookies in gebruik van sociale netwerken, zoals LinkedIn, Facebook en Twitter. Laatstgenoemde cookies zijn uitsluitend van toepassing indien je gebruik maakt van de betreffende service en maken het mogelijk berichten te linken of te tweeten. 

Links naar andere websites

Op de website kunnen links worden getoond naar externe websites en organisaties. Van Ekeris Tweewielers draagt geen verantwoordelijkheid voor het gebruik van jouw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor het privacy statement van de betreffende website die je bezoekt.

Bewaartermijn persoonsgegevens

Van Ekeris Tweewielers bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor Van Ekeris Tweewielers jouw persoonsgegevens verwerkt en om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen.
Op grond van belastingwetgeving dient bepaalde informatie over klanten, zoals offertes en facturen, 7 jaar bewaard te worden. Andere informatie wordt na één (1) jaar danwel één (1) jaar na afloop van de overeenkomst bewaard. 

Na afloop van de bewaartermijn vernietigt Van Ekeris Tweewielers jouw persoonsgegevens.

Persoonsgegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@vanekeristweewielers.nl. Van Ekeris Tweewielers zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, schriftelijk op jouw verzoek reageren.

Beveiliging

Van Ekeris Tweewielers neemt de bescherming van jouw persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Van Ekeris Tweewielers heeft veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens of dat persoonsgegevens verloren gaan.

Als je de indruk hebt dat jouw persoonsgegevens niet goed beveiligd zijn, je aanwijzingen hebt van misbruik van jouw persoonsgegevens door Van Ekeris Tweewielers of als je meer informatie wenst over de beveiliging van de door Van Ekeris Tweewielers verwerkte persoonsgegevens, neem dan contact op met Van Ekeris Tweewielers via info@vanekeristweewielers.nl.

vanekeristweewielers.nl is een website van Van Ekeris Tweewielers. Van Ekeris Tweewielers is als volgt te bereiken:

Adres: Lagebiezen 2a te IJsselstein
Inschrijvingsnummer handelsregister KvK: 302.45.807

Telefoon: 030 – 687 52 22

E-mailadres: info@vanekeristweewielers.nl

Klachten

Indien je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Van Ekeris Tweewielers, verzoekt Van Ekeris Tweewielers je om zo snel mogelijk contact met Van Ekeris Tweewielers op te nemen via info@vanekeristweewielers.nl. Van Ekeris Tweewielers zal binnen 4 weken schriftelijk reageren. Indien je het niet eens bent met onze reactie, kun je een klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens. Kijk voor meer informatie op: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/

Wijzigingen

Van Ekeris Tweewielers behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy en cookie statement. Lees daarom regelmatig het privacy en cookie statement voor een update.