Visie

In deze digitale tijd waarin winkelen, informatievergaring en alles om ons heen soms flink onderhevig zijn aan veranderingen zetten wij koers op een persoonlijke winkelervaring. Wij richten ons meer dan ooit op onze kracht: aandacht voor de klant!

Advies

Een goed advies is de basis van iedere aankoop. Of het nu draait om de juiste banden voor een fietstocht door Zuid-Afrika, het juiste zitje voor uw dochter of de aanschaf van een nieuwe high-speed elektrische fiets. Wij kunnen u wat betreft fietsen op elk gebied een passend advies geven. Het team bestaat uit een flink aantal gepassioneerde collega’s met ieder hun eigen expertise, zodat wij u op ieder gebied een passend en professioneel advies kunnen geven.

Reparatie

Kennis van de nieuwste elektrische fietsen, elektrisch schakelen voor de racefiets en mountainbike, service-onderhoud van remsystemen, voorvorken en achterdempers: geen reparatie is te complex voor het professionele team van Van Ekeris Tweewielers. Uiteraard wordt bij iedere reparatie op voorhand overlegd wat de kosten zijn, zodat u nooit voor financiële verrassingen komt te staan.

Evenementen

Naast onze vaste werkzaamheden verzorgen wij fiets gerelateerde evenementen. Wij vinden het belangrijk om naast advies, reparaties en verkoop een band te scheppen met onze klant. Zo organiseren wij de Weekly Summer Ride op de dinsdagavond in de zomertijd en de Weekly Winter Ride op zondagochtend tijdens de wintertijd. Eerder organiseerden wij al mountainbike-tochten door België, een toertocht door IJsselstein en informatieve spreekavonden.