Edwin van Ekeris

Elke dag van de week is Edwin aanwezig om leiding te geven aan een trots team van fiets-specialisten. Hij is derde generatie Van Ekeris, en runt inmiddels al dertien jaar zijn eigen bedrijf. Het winnen van de titel “Fietsenwinkel van het Jaar 2015” bevestigde de innovatie in zijn winkel. Is er naast de business nog tijd over? Dan pakt hij graag zijn racefiets om even te relaxen.

Heeft u een vraag voor Edwin?
Bel Edwin op +31 (0)30 687 52 22
E-mail Edwin op edwin@vanekeristweewielers.nl

Remco Peek

Remco de wielerfanaat die naast zijn passie voor het wielrennen, leiding geeft aan de werkplaats. Het repareren van fietsen het enthousiasmeren en adviseren van de klant, daar heeft Remco veel plezier in. Heeft u toevallig ook mee gefietst met de IJsselsteinse Toertocht of wilt u volgend jaar meedoen? Remco maakt deel uit van de organisatie van de toertocht, uiteraard maakt hij zelf ook de nodige kilometers op zijn Specialized Tarmac.

Heeft u een vraag voor Remco?
Bel Remco op +31 (0)30 687 52 22
E-mail Remco op remco@vanekeristweewielers.nl

Alex van Alphen

Alex werkt al 25 jaar binnen de fietsenwereld en is inmiddels een echte all-rounder. Of het nu gaat om een advies voor de mountainbike, toer- of racefiets, bij Alex bent u aan het juiste adres voor een goed advies. Naast een grote passie voor het werken in de winkel “vreet” Alex buiten werktijd graag kilometers op zijn toerfiets. Ook een mountainbike en racefiets behoren tot Alex zijn fietsenpark.

Heeft u een vraag voor Alex?
Bel Alex op +31 (0)30 687 52 22
E-mail Alex op alex@vanekeristweewielers.nl

Gerard Haar

Gerard is inmiddels al weer dertien jaar bij Van Ekeris Tweewielers in dienst. Heeft u ooit uw fiets gebracht? Dan is de kans groot dat deze door Gerard is gemaakt. Hij volgt de innovatie binnen de fietsenbranche met grote interesse en krijgt voldoening als de klant glimlachend de winkel uit loopt. In zijn vrije tijd speelt Gerard graag gitaar. Fietsen die anders zijn dan “normaal” hebben zijn grootste interesse. Het meedoen aan een klassieker-tour staat nog op zijn verlanglijstje.

Heeft u een vraag voor Gerard?
Bel Gerard op +31 (0)30 687 52 22
E-mail Gerard op gerard@vanekeristweewielers.nl

Richard Huijsen

Richard, onze nieuwste medewerker, zit al 25 jaar in het vak dus zeer ervaren in het repareren van fietsen. Op de racefiets of MTB is hij niet bij te houden. Zijn tempo op de fiets, staat gelijk aan zijn tempo in de werkplaats.

Bij goed weer rijdt hij op zijn racefiets op en neer van zijn woonplaats Houten naar IJsselstein. Kortom een professionele medewerker, een stille kracht met power!

 

Heeft u een vraag voor Richard?
Bel Richard op +31 (0)30 687 52 22

Judith Savelkoul

Judith heeft haar sporen al verdiend in de sale. Eén van haar hobby’s is fietsen. Dan is ze bij van Ekeris zeker op haar plaats!
Kennis en advies over vooral fietskleding en fietsen is haar wel toe vertrouwd. Bij Judith is service zeker geen afdeling maar een mentaliteit en daar staat ze voor.

Welkom in ons team!

Heeft u een vraag voor Judith?
Bel Judith op +31 (0)30 687 52 22

Cees Schuilenburg

Cees heeft samen met zijn vrouw nogal wat fietstochten gemaakt. Over de hele wereld.

Na zijn pensioen heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt, snel wat cursussen gevolgd en nu knapt hij twee dagen in de week de inruilfietsen op tot premium occasions.

Vertrouw op Cees zijn ervaring en liefde voor de fiets. ‘Waar voor je geld’, is Cees zijn credo.

Heeft u een vraag voor Cees?
Bel Cees op +31 (0)30 687 52 22

Victor Schoenmakers

Victor is niet elke dag aanwezig, nog volop in opleiding, maar hij komt er wel want het repareren van fietsen is zijn passie. Jong en talentvol. Zit niet om een praatje verlegen en altijd bereid om snelle kleine reparaties uit te voeren.

Kortom een medewerker met service in zijn hart.

Heeft u een vraag voor Victor?
Bel Victor op +31 (0)30 687 52 22

Hayo van Dijk

Bij Hayo gaan koffie en fietsen goed samen. Na een opleiding als barista (specialist in het bereiden en serveren van koffie) was het moeilijk kiezen. Het werd tenslotte de fiets, een verstandige keuze! Weer een fietskenner erbij. Metrofietsen, MTB’s, gravel fietsen, crossfietsen, racefietsen allemaal fietsen die zijn belangstelling hebben. Maar vooral zelf op de fiets heeft zijn voorkeur.

Voor een goed bakkie koffie en verkoopgesprek kan je altijd terecht bij Hayo.

Heeft u een vraag voor Hayo?
Bel Hayo op +31 (0)30 687 52 22

Olof Verheij

Olof, onze Benjamin in de werkplaats, komt elke ochtend fit op zijn racefiets uit Nieuwegein. Eén dag per week naar school om de laatste kneepjes van het vak te leren. Leergierig als altijd, vraagt hij zijn collega’s de oren van hun kop. Een medewerker met toekomst!

Heeft u een vraag voor Olof?
Bel Olof op +31 (0)30 687 52 22