E-bike voor iedereen

 

De e-bike is niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Alle generaties ontdekken de voordelen van de elektrische fiets: snel, milieuvriendelijk en ontspannen. De e-bike is ideaal om heerlijke tochten mee te maken, maar ook een razendsnelle manier om moeiteloos naar school of werk te fietsen. Dat kan ook met de nog snellere speed pedelec die trapondersteuning tot 45 kilometer per uur biedt. Kortom, de e-bike maakt het fietsen voor ons allemaal een stuk gemakkelijker. Als e-bike specialist van het Groene Hart weten wij daar alles van!

Hieronder vindt u een aantal e-bikes waar wij extra enthousiast over zijn en die wij u dus van harte kunnen aanbevelen.

Specialized Como

Of je er nu in het weekend op uittrekt met de familie, een boodschap in de stad gaat doen of gewoon naar je werk rijdt, de Specialized Turbo Como 4.0 e-bike brengt je comfortabel en in stijl op je bestemming.

De volledig geïntegreerde Turbo 1.2 motor maakt de Como tot de snelste en meest comfortabele stadsfiets waar je ooit op hebt gereden.

De batterij is naadloos in het frame geïntegreerd, maar kan eenvoudig worden verwijderd om buiten de fiets op te laden. Dankzij deze krachtige batterij heb je vermogen genoeg om in alle comfort de stad te doorkruisen.

Qua afmontage ligt de focus op betrouwbaarheid: Shimano 9-speed componenten, krachtige hydraulische schijfremmen, spatborden, een bagagedrager en geïntegreerde voor- en achterlampen.

Kortom alles wat je wilt en verwacht van een moderne e-bike.

Hebben wij uw interesse gewekt? Kom de Como dan bekijken in onze winkel en/of maak vrijblijvend een proefrit!

Flyer UpStreet5

De modernste technologie, comfort en een trendy uitstraling komen samen in dit splinternieuwe model van FLYER. Zowel voor de dagelijkse ritten als langere tourritten is de Upstreet breed inzetbaar. De high-speed varianten van deze modellijn maken zich met name geliefd bij de woon-werk fietsers die zich razendsnel door het verkeer willen begeven. Ondanks zijn snelle, sportieve uiterlijk heeft de Upstreet een rechte comfortabele zitpositie. Vele modellen van de Upstreet kunnen worden uitgerust met FLYER Intelligent Technology (FIT) waardoor een legio aan extra mogelijkheden beschikbaar worden gesteld.

Deze en andere modellen van Flyer hebben wij in onze winkel beschikbaar om te komen bekijken en om een vrijblijvende proefrit op te maken!

 

Riese & Müller Swing

Puur genot, dat is wel de beste omschrijving voor de Swing. Het rijgevoel is zo comfortabel dat het doet denken aan een fauteuil voor een gezellig haardvuur – maar dan op wielen, met motor en tegenwind. Dat is vooral te danken aan de gevoelige verende voorvork en de geveerde zadelpen. De 28″-wielen rollen eenvoudig en zacht over elke ondergrond. De compacte Bosch aandrijvingen leveren een aangename ondersteuning. U zult dan ook als een blok voor de Swing vallen.

Deze en andere modellen van Riese & Müller hebben wij in onze winkel beschikbaar om te komen bekijken en om een vrijblijvende proefrit op te maken!

 

Koga E-Nova

De E-Nova belooft je veel comfort, zowel in gebruik als in onderhoud. De comfortabele zithouding, betrouwbare Bosch ondersteuning en de onderhoudsarme naafversnelling maken de ideale combinatie voor elke fietsrit.

Fietsen van Koga staan sowieso voor kwaliteit en afwerking, gecombineerd met fantastische sportieve eigenschappen. Van dit merk gaat elk fietshart sneller kloppen. Onze ervaring leert: eens een Koga, altijd een Koga.

Uiteraard is ook deze Koga beschikbaar in onze winkel om een proefrit op te maken.

 

Stromer ST1X

Herontdek uw mobiliteit met de kleurrijke Stromer ST1X. Deze e-bike is perfect geschikt voor uw stadse stijl en volgeladen met innovaties. Alle technologie is naadloos geïntegreerd in het ontwerp, inclusief het touchscreen waarmee u uw ST1X bedient. Met de Stromer OMNI app bent u altijd verbonden met uw e-bike. Anti-diefstal bescherming, geo-locatie, overzicht van gereden kilometers en andere configuratie opties: Het is allemaal toegankelijk via uw smartphone.

Proefrit maken op deze of een andere Stromer? Kom naar onze winkel en wij vertellen u er alles over.

 

Gazelle Grenoble

Deze alleskunner met de extra krachtige en geruisloze Bosch middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als de lange afstanden. De motor ondersteunt moeiteloos, zowel op vlak als op heuvelachtig terrein. Door de lage plaatsing van de middenmotor heeft elke Gazelle met een Bosch middenmotor een uitstekende wendbaarheid en wegligging.

Wilt u deze Grenoble eens beter bekijken of een proefrit maken? Kom dan naar onze winkel en wij vertellen u alles wat u wilt weten over deze fiets.

Cube Town

Veelzijdig, voordelig en hoogwaardig: voor de Town Hybrid werd het nieuwe Town Hybrid frame gepakt, daar de betrouwbare Bosch Active aandrijflijn onder gehangen en gecombineerd met een soepele Shimano Nexus 7-speed versnellingsnaaf. Om dit gebruiksvriendelijke, onderhoudsarme concept verder uit te bouwen, werden een paar weersongevoelige hydraulische velgremmen van Magura aan frame en vork geschroefd. En een set spatborden en een gesloten kettingkast om de berijder ook in slecht weer schoon en droog te houden. Met de stevige achterstandaard, tot slot, laat de Town Hybrid zich stabiel parkeren, zelfs als je volle boodschappentassen aan de bagagedrager hebt hangen. Zo blijft er niets te wensen meer over. Fietsen maar!

Wilt u deze e-bike van Cube eens proberen of beter bekijken? U bent van harte welkom in onze winkel!