Racefiets voor dames: Cube Axial WS 2018

De Cube Axial WS2018 is een juweel van een racefiets. Uitermate geschikt voor vrouwen die willen starten met racefietsen. En ook nog eens de aantrekkelijkst geprijsde racefiets in zijn soort, waar je niet gauw op uitgekeken bent. Zeer geschikt voor zowel lange als korte ritten en dat al vanaf €749,00.

Wat krijg je allemaal?

  • licht gewicht aluminium frame
  • interne bekabeling
  • carbon voorvork
  • 16 versnellingen
  • Shimano Claris afmontage
  • gewicht slechts 9,4kg

De verrassend lichte Axial is tegelijkertijd stijf en efficiënt genoeg voor doorrijders die geen energie verloren willen laten gaan. Dat is niet alleen bereikt door het frame te construeren van 6061 Superlite aluminium, maar ook door de framebuizen intensief te bewerken. Volumineus waar stijfheid nodig is, dunner en slanker waar comfort gegenereerd moet worden (Flex Stays). Uiteraard lopen de kabels binnen door, wat niet alleen mooier is, maar ook nog eens soepeler schakelt en het onderhoud beperkt. De conische balhoofdbuis verbetert de stuurprecisie en de 3D gevormde achterpatten verhogen de stijfheid van de achtertrein, zodat jij je alleen maar hoeft te concentreren op het fietsen. Wat trouwens geen straf is, want de compacte geometrie die is toegepast biedt een fijne mix van efficiëntie en comfort, waardoor je het uren kunt uithouden in het zadel van de Axial.

Kom gauw langs om hem te bekijken en/of een proefrit te maken!