150 euro korting op e-bike!

NU MINIMAAL 150 EURO KORTING!*
Kampt de e-bike met een suf imago? Onzin! Anno 2017 is de elektrische fiets niet meer weg te denken uit het straatbeeld en wordt gebruikt voor recreatief gebruik, woon-werkverkeer en andere doeleinden. Ook jongeren ontdekken inmiddels massaal de voordelen van de e-bike, want die zijn legio.

Denk maar eens terug aan uw eigen schooltijd: het eeuwige gevecht met de tegenwind, het ploeteren over hoge bruggen en elke ochtend weer de race tegen de klok om op tijd in de schoolbanken te zitten. Allemaal niet meer nodig, want met de e-bike kan de schoolgaande en studerende jeugd in een mum van tijd de afstand van huis naar school overbruggen. Vaak nog sneller en comfortabeler dan met het openbaar vervoer.

En niet geheel onbelangrijk: onze moderne e-bikes zien er ook nog eens stylish uit. Bij van Ekeris tweewielers, dé e-bike specialist van het Groene Hart, vindt u de zes beste merken en 92 topmodellen in allerlei soorten, maten, kleuren en prijzen. Dus is uw zoon of dochter toe aan een nieuwe fiets of wilt u uw geslaagde kind feliciteren met een prachtig eindexamencadeau, zet dan de e-bike bovenaan het lijstje.

Het nieuwe fietsen is begonnen, ook voor onze jeugd, daarom nu een heel aantrekkelijke aanbieding. Wie bij de aanschaf van een e-bike één eigen vervoersmiddel – met minstens twee wielen, zoals een step, skateboard, kinderfiets, skelter, rolschaatsen etcetera – inruilt, ontvangt direct minimaal 150 euro korting!*

Met wielergroet,

Edwin van Ekeris
www.vanekeristweewielers.nl

*vraag naar de voorwaarden in de winkel
Actie geldig t/m zaterdag 8 juli 2017