Accu upgrade gratis bij aankoop van nieuwe e-bike

Daar staan ze dan. De mannen van mijn trotse team, die zorg dragen voor uw dagelijkse fietsplezier. Deze specialisten kunnen u niet alleen alles vertellen over de beste fietsmodellen en nieuwste innovaties, maar garanderen ook dat u onbezorgd uw kilometers over het asfalt kunt maken.

Wij zijn namelijk dé e-bike specialist van het Groene Hart. Die titel verdienen wij door een uitgebreid aanbod in uitsluitend A-merken te presenteren en u daarnaast in de allerbeste service en onderhoud te voorzien. Want service is bij ons geen afdeling, maar een mentaliteit. Dat geldt zeker voor de elektrische fiets.

Het nieuwe fietsen kan beginnen. Zes topmerken, 92 elektrische modellen. Voor recreatieve tochten of het dagelijkse woon-werkverkeer. Met of zonder trapondersteuning. Wat u wilt. Om u alvast op weg te helpen, stelt mijn team hun eigen favoriete e-bike aan u voor. En omdat service in ons DNA zit, pakken wij meteen uit met een cadeau dat uw fietsplezier daadwerkelijk vergroot.


Gratis accu upgrade ter waarde van minimaal 150 euro!* 
Wie tussen nu en zaterdag 10 juni bij ons een nieuwe e-bike aanschaft, krijgt bovenop zijn startpakket direct ter plekke een gratis accu upgrade*. Waarmee u nog langere tochten en nog meer kilometers kunt maken. Kom dus snel langs en ontdek uw favoriete e-bike.

Met hartelijke wielergroeten,
Edwin van Ekeris

*vraag naar de voorwaarden in de winkel