Sportful nieuw bij van Ekeris

Met sportieve trots presenteer ik de nieuwste aanwinst in onze collectie fietskleding: Sportful. Wellicht bent u nog niet bekend met dit stijlvolle Italiaanse merk, toch maakt Sportful al sinds 1985 fietskleding voor de internationale markt, zowel voor mannen als vrouwen.

Zoals u weet is Italië een land met een groot hart voor de wielersport, dat vele kampioenen heeft voortgebracht. Denk maar aan Fausto Coppi, Marco Pantani en Mario Cipollini. Combineer die passie voor de wielersport met het typisch Italiaanse gevoel voor mode en je krijgt een stijlvol fietskledingmerk als Sportful.

Extra mooi: Sportful biedt de juiste verhouding tussen kwaliteit, design én prijs. Naast het eveneens Italiaanse merk Castelli bedienen we de sportieve fietser nu optimaal op het gebied van wieleroutfits. En wanen we ons heimelijk een stijlvolle prof op twee wielen.

*Om de aanwinst van Sportful in onze collectie te vieren, bieden wij u ter introductie bij aankoop van een Sportful fietskledingset (shirt én broek) liefst 50% korting op het shirt! Deze actie loopt tot en met zaterdag 15 april. Kom dus snel langs.