E-bike of fiets zakelijk rijden

Van Ekeris tweewielers zakelijk biedt ondernemers de kans om alle normale én elektrische fietsen uit ons assortiment tegen voordelige tarieven én met fiscaal voordeel te leasen. Merken die wij aanbieden zijn onder andere:

Stromer, Riese & Müller, Flyer, Specialized, Koga, Cube, Cortina en Gazelle.

 

Fietsen naar het werk: een gezonde geest
Mens sana corpore sana. Deze Latijnse wijsheid verteld ons dat een gezond lichaam staat voor een gezonde geest, en dat is iets waar werkgevers naar moeten streven. Werknemers de mogelijkheid bieden om met de fiets naar de zaak te komen geeft een positieve instelling op de werkvloer met minder ziekteverzuim als resultaat. Een onderzoek van het TNO verteld ons dat fietsende werknemers gemiddeld per jaar een dag minder ziek zijn, het landelijk economisch effect hiervan is een besparing van 27 miljoen per jaar.

 

Fiscaal aftrekbaar

Zolang het budget onder 1,2% van de totale loonsom blijft kan een werkgever in de nieuwe werkkostenregeling voor een groot deel zelf bepalen wat zij aan werknemers schenken. Bedrijven met een grote loonsom hebben zo veel mogelijkheden om een elektrische fiets voor de werknemer te stimuleren. Voor de werkgever is het zo mogelijk om een elektrische fiets volledig te vergoeden.

Verzekerd en veilig fietsen

Met Van Ekeris Tweewielers FietsZeker is uw personeel altijd verzekerd van een veilige, goed onderhouden fiets. Afhankelijk van het aantal fietsen dat u zakelijk afneemt kunnen wij een scherpe prijs bieden voor het FietsZeker pakket. Maakt u gebruik van het FietsZeker pakket dan heeft u:

  • Ieder jaar een inspectie, service of onderhoudsbeurt (5x)
  • Jaarlijkse inspectie van verlichting en draaiende onderdelen
  • Vervanging van alle defecte onderdelen
  • Vervanging van alle onderdelen door slijtage
  • Defecte motor of accu? Deze wordt gratis vervangen
  • Geen kosten voor arbeidsloon

Overtuigd?

Vul uw zakelijke gegevens in en wij nemen spoedig telefonisch contact met u op. Wilt u per direct meer informatie? Kom dan naar onze winkel op de Lagebiezen 2A in IJsselstein, de koffie staat klaar ;)